Corona, de maatregelen en oplossingen.

Corona shop

Geachte klant,

We kunnen er niet omheen. Corona overheerst nu al even het nieuws en is blijkbaar dichter dan we denken. We hopen in eerste instantie dat iedereen gezond blijft en we allemaal deze crisis doorkomen.
Hiervoor vragen de experten inspanningen van ons allemaal, dus ook van Nr12. We zullen daarom noodgedwongen de winkel sluiten. En dit al zeker tot aan het einde van de Paasvakantie.

De laatste weken hebben wij toevallig veel tijd geïnvesteerd in de
http://www.nr12.be . Sommige onder jullie kennen de weg al, voor andere is het misschien iets nieuws. Het is eigenlijk onze collectie in jouw huiskamer. We zijn er best fier op.

Mocht je in de komende dagen/weken iets nodig hebben dat je niet in je kledingkast kan terugvinden en je blijft liever thuis of zie je iets leuk verschijnen op Instagram, stuur dan een berichtje via #WhatsApp, #Instagram of #Facebook. Zarina en ik zullen jou net zo goed proberen van dienst zijn als in de Nr12.

We bieden sowieso de verzendingskosten tot 18 april. 

Hopend dat het gewone leven zich snel kan herstellen. Zorg goed voor elkaar, blijft "in uw kot" als het moet en kijk wat meer op onze Instagram pagina en nr12.be Zo komen we er wel.

Hopelijk tot snel,

Joëlle en Zarina

Older Post Newer Post