Ik mis jou.

Corona covid19 instagram shop webshop whatsapp


Lieve *|FNAME|*,


Het is een vreemde periode en ook al hebben we ons deels aangepast, ik kijk met heimwee terug naar de periode ervoor. 
De webshop werkt en Boutique NR12 kreeg er zelfs nieuwe klanten bij. Leve Instagram en Google!😇

Toch overheerst het gevoel van gemis. Ik mis jou en mijn andere klanten. De gesprekken en het persoonlijke contact zijn niet hetzelfde bij het online shoppen. 
Al vrees ik wel voor tendinitis in mijn duim door de vele WhatsApp berichten 😂. Blijf vooral sturen, het is ook leuk om te weten hoe het met jou gaat. 

We hebben door de situatie nieuwe manieren gevonden om jullie te bereiken. We zitten met een enorme stock, dus konden zeker niet op onze lauweren rusten.
Zo staat bijna 70% van de collectie ondertussen op onze webshop, ik reed al naar Gent, Roeselaere, Koksijde ... om persoonlijk te leveren en we hebben ontelbare combo's aangetrokken en gepost op de Instagram Stories. Zeker de moeite om het eens te bezoeken. #goudentip 

Omdat Covid-19 serieus is en we de veiligheid op plaats één moeten hebben, heb ik een aantal maatregelen genomen in de winkel. Daarom in de volgende blogpost meer over het online-, personal en veilig shoppen. 

Hou u goed aan de maatregelen, houd vol en trek elke dag mooie kleren aan. 😘

Hopelijk tot snel,

Joëlle 


Older Post