Voorwaarden

VERZENDING

In samenwerking met Bpost bieden wij een leveringstermijn van drie werkdagen, weekends en feestdagen niet inbegrepen. De vermelde leveringstermijn is niet bindend en wordt enkel als indicatie gegeven.

Indien wegens onvoorziene omstandigheden we de vermelde leveringstermijn niet kunnen nakomen of niet alle producten beschikbaar zijn, zal de klant zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld worden.

De leveringskosten bedragen 10 euro en vallen weg bij een bedrag boven 200 euro. 

Wij accepteren ook bestellingen via instagram, mail of whatsapp. Stuur ons gerust een bericht met de gewenste artikels en wij zorgen voor de verzending. Bij dergelijke bestellingen, raden wij aan een betalingsbewijs door te sturen. Dit laatste geeft ons de mogelijkheid om direct over te gaan tot verzending.

 

 

RETOUR

Indien u om bepaalde redenen niet tevreden bent over het product, vragen wij om eerst contact op te  nemen via info@nr12.be. 
Artikels in originele en ongebruikte staat en in oorspronkelijke verpakking kunnen binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst teruggestuurd worden. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Kies je voor een ruiling, neem dan best contact met ons team. Je kan ook opteren voor een terugbetaling, in dat geval kan je de terugbetaling binnen de 14 dagen verwachten.

Om hygiënische redenen kunnen onderstaande artikels niet teruggestuurd worden.

  1. Lingerie
  2. Badpakken en bikini's
  3. Juwelen en accessoires (behalve sjaals)
  4. Solden